خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تمیز کردن و فریز کردن قارچ

آموزش تمیز کردن و فریز کردن قارچ

آموزش تمیز کردن و فریز کردن قارچ

سلام دوستان آموزش امروز من تمیز کردن و فریز کردن قارچ هست

اول اینکه همیشه قارچ های سفید و سفت و تازه رو خرید کنید.  ببیند من عکس بکی از قارچ ها رو از وسط نصف کردم ک بافت داخلش رو ببینید ک چقد سفیده. این مدل قارچ ها به هیچ عنوان در هنگام پختن یا سرخ شدن سیاه نمیشن. معمولا قارچ های تازه اینجورین.

میدونستید ک اصلا نباید قارچ رو شست؟

قارچ رو باید پوست گرفت و خرد کرد و بسته بندی کرد. ببینید دوستان یه لایه نازک از ته قارچ رو به وسیله چاقو جدا کنید و بعد آروم به سمت سر قارچ بکشید خیلی راحت پوست رویه ازش جدا میشه. بعد از آن قارچ ها را خرد کرده و بسته بندی کنید. توی این پلاستیک های زیپ دار ماندگاریشون خیلی زیاده. تا یک هفته هم توی یخچال میتونید نگه دارید. توی فریز هم میتونید تا مدت ها نگهدارید. من مقداری از قارچ ها رو بعد از تمیز کردن سرخ کردم ک متوجه شید و ببینید ک اصلا تیره نشدن

دیدگاهتان را بنویسید