خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه مسمای غوره بادمجان

طرز تهیه مسمای غوره بادمجان

مسما غوره بادمجان

طرز تهیه مسمای غوره بادمجان:

اول از همه چندتا تیکه مرغو سرخ کردم بعد تو همون روغن یه پیاز و دو سه تا حبه سیر خورد کردم سرخ کردم، زردچوبه نمک و فلفل و ادویه زدم وقتی طلایی شد دو قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم تفت دادم تا رنگ باز کنه دو لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم تا مرغ ها پخته بشن
تو این فاصله بادمجونامو سرخ کردم و وقتی مرغم پخت چیدمشون کنار مرغها و دو سه تا گوجه هم نصف کردم کنارشون گذاشتم با غوره فراوون و کمی زعفرون دم کرده.

من چند تا فلفل سبز درسته هم گذاشتم کنارشون 
تقریبا نیم ساعت وقت بدید تا جا بیفته 
هم میتونید با برنج سرو کنید هم با نون

دیدگاهتان را بنویسید