خانه / آشپزی و تغذیه / فلافل نخود و سیب زمینی با طعم متفاوت

فلافل نخود و سیب زمینی با طعم متفاوت

من زیاد فلافل درست کردم و همیشه سعی میکنم یه تغییری توی پخت ایجاد کنم که ببینم مزه و طعمو بافتش چطوری میشه. اینبار به مواد فلافل یه دونه سیب زمینی خام اضافه کردم و واقعا عالی شد

مواد لازم برای 25 عدد فلافل

یک لیوان پر نخود

یک عدد سیب زمینی خام

دو عدد پیاز متوسط

دو حبه سیر

یک عدد گوجه متوسط

یک  قاشق غذاخوری سس کچاب یا سس تند

کمی زرد چوبه (یکم پودر تخم گشنیز و زیره هم عالیه)

نمک و دو سه قاشق غذاخوری ارد سوخاری

 

طرز تهیه فلافل نخود و سیب زمینی

ابتدا یک لیوان پر نخود را به مدت دو روز ( چهل و هشت ساعت) در اب بخیسانید. و مدام اب نخود را عوض کنید و جاش هم گرم نباشه وگرنه خراب میشه ( روزی سه چهار مرتبه ابش رو عوض کنید) بعد نخود رو با یک عدد سیب زمینی خام و دو عدد پیاز متوسط و دو حبه سیر با دنده ریز یک بار چرخ کنید. اگه وقتی چرخ کردیم کلی اب نخود و پیاز  توی چرخ گوشت موند اونا رو به مواد اضافه کنید و دور نریزید.

بعد یک عدد گوجه متوسط رو رنده کردم و یک  قاشق غذاخوری سس کچاب یا سس تند و کمی زرد چوبه (یکم پودر تخم گشنیز و زیره هم عالیه اما بچه های من دوس ندارن) و نمک و دو سه قاشق غذاخوری ارد سوخاری بهش اضافه کردم و هم زدم.

خب اینجا رو دقت کنید قابلمه ای نچسب انتخاب کرده و روغن رو داخلش ریخته و بزارید خوب داغ شه. حرارت هم از اول تا اخر باید متوسط رو ب بالا باشه اگه حرارت کم کنید و یا فلافل در روغن شناور نباشه روی فلافل ها ترک میخوره یا فلافل وا میره.

من با قالب فلافل قالب زدم و سرخ کردم. اگه نداشتید با قاشق از مواد برداشته و بایه قاشق دیگه مواد رو صاف و مرتب کرده و اروم درون روغن بزارید. واقعا بافتش عالی شد و بعد از چند ساعت اصلا خشک نشد. و اصلا دون نخود زیر دهن حس نمیشد.

( آرد سوخاری همون پودر نان باگت خشک شده  هست ک من همیشه خودم درست میکنم)
من یه مقدار کلم برگ سفید رو رنده کردم ( رنده درشت) بعد یک عدد پیاز متوسط رو خلالی کردم و پنج شش تا خیار شور هم خرد کردم و به همراه کمی نمک و دو قاشق غذاخوری سس مایونز و مقداری اب لیموی تازه و کمی فلفل سیاه  همرو با هم مخلوط کردم و توی ساندویچ فلافل ریختم
نگم براتون ک چقددد خوشمزه میشه. این مواد میانی واقعا برای همه نوع ساندویچ ها عالیه درست کنید و لذت ببرید مطمئنم عاشقش میشید.

دیدگاهتان را بنویسید