خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه کیک پودینگ نارگیل

طرز تهیه کیک پودینگ نارگیل

سلام دوستان وقت بخیر خسته نباشید. بریم سراغ یه کیک با یه طعم متفاوت و خوشمزه

 آموزش امروز من به شما کیک پودینگ نارگیل با بافتی بینهایت نرم و عطری بی نهایت خوشمزه اگه درست کنید مشتری دائمیش خواهید شد.

برای درست کردن این کیک خوشمزه به مواد ذیل نیاز داریم

مواد لازم:

 به یک بسته پودینگ نارگیل

 یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی

چهار عدد تخم مرغ

 یک لیوان شکر

نصف لیوان روغن مایع خوراکی

 نصف قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر

 کمتر از یک لیوان شیر یا آب ولرم

دستور تهیه:

طبق معمول فر را از بیست دقیقه قبل روشن کنید با دمای صد و هشتاد درجه آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغ ها را دو دقیقه با دور تند هم بزنید سپس شکر را به آن اضافه کرده و چهار دقیقه با دور تند هم بزنید تا حجم مواد دو برابر شود در اینجا شیر یا آب ولرم را به مواد اضافه کرده و 2 دقیقه با دور تند هم بزنید سپس روغن را اضافه کرده و ده ثانیه با دور کند همزن هم بزنید  پودینگ نارگیل  را به مخلوط آرد و بکینگ پودر که از قبل الک کردید اضافه کرده  و هم بزنید و بعد طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه هم بزنید البته با دور کند همزن.

طرز تهیه کیک پودینگ نارگیل

کیک پودینگ نارگیل

بعد همزن را خاموش کرده و همه مواد را با لیسک به طور دورانی ده ثانیه هم بزنید تا مطمئن شیم که همه مواد با هم مخلوط شدن کف قالب را با ارده چرب کردم و مایع را در مرکز قالب ریخته سطح آن را صاف کنید و درون فر طبقه وسط دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بگذارید. بعد از پختن کیک را روی پنجره خنک کننده بزارید تا کاملا خنک‌شود .
نکته: پودینگ با دسر های فوری فرق داره من فقط از پودینگ مارک شیبابا استفاده میکنم و راضی هستم از سوپر مارکت ها تهیه کنید. دوستان این کیک واقعا خوش عطره.

من روی کیک رو با بریلو سفید تزیین کردم بریلوی سفید رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید. جنس قالبم تفلون هست سایز 25

دیدگاهتان را بنویسید